Home / Industria Mobilei  / ARDUDANA, mobilă cu personalitate, pentru clienți de excepție

ARDUDANA, mobilă cu personalitate, pentru clienți de excepție

ARDUDANA mobilează și înnobilează căminul tău! Accesibil, exclusiv, de lux. Compania românească ARDUDANA realizează o gamă largă de produse, în mare parte personalizate, atât pentru casele dumneavoastră, cât și în sistem HoReCa.

 

 

La BIFE-SIM 2018, ARDUDANA a prezentat și produse moderne de mobilier, pe lângă mobila clasică atât de apreciată.  Clienții companiei au putut admira două dintre cele mai noi colecții, respectiv dormitorul TREVISO care îmbină o linie foarte dreaptă și modernă, actuală, cu părți de sculptură complexă, într-un finisaj deosebit, antichizat. Dar și un set de plasma (TV), două vitrine și o comodă în finisaje unt cu patină cafenie și capitonate cu tapițerie asortată.

 

MARIA PACURAR director vânzări: „Produsele noastre sunt foarte variate.  Se întâmplă ca cineva să vadă anumite produse moderne și, la prima vedere, să nu-și imagineze că noi putem face și lucruri mai complicate sau invers. Sunt clienți care vin și văd doar colecțiile noastre foarte sculptate, cu intarsie, cu fronturi curbate și cărora trebuie să le explicăm că putem realiza și alte modele, cum ar fi mobilierul modern.”

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe ardudana.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT