Home / Industria Mobilei  / ARDUDANA lansează produse noi la BIFE-SIM 2019

ARDUDANA lansează produse noi la BIFE-SIM 2019

Pentru a ține pasul cu noile trenduri în materie de mobilier, compania ARDUDANA creează continuu produse adaptate cerințelor pieței. Cele mai noi vor fi lansate chiar la BIFE-SIM. Este vorba despre plasma Modena, măsuța din noua colecție City, scaunul  Jersy și un dormitor surpriză.

 

Producător de mobilier clasic și modern de înaltă calitate din România, ARDUDANA are peste 200 de angajați bine pregătiți, creativi și responsabili. Bazându-se pe tehnologii noi și eficiente, cu echipamente moderne, compania produce mobilier complex, în diferite stiluri, de la cele moderne, cu linii drepte și îndrăznețe, până la clasic, art deco sau contemporan, pentru a acoperi preferințele tuturor clienților.

 

 

Mobilă cu personalitate pentru clienți de excepție

 

Compania oferă o gamă largă de articole de mobilier proiectate de specialiști, mobilier din lemn masiv în diverse finisaje și culori, armonizând calitățile naturale ale lemnului, imaginația umană și performanțele tehnologiei moderne.

 

 

Gama de produse include mobilier pentru dormitoare, sufragerii, săli de mese, săli de evenimente, HoReCa (mobilier hotelier la comanda, mobilier de recepție pentru hoteluri, mobilier de bar, ansambluri pentru săli de protocol, mobilier pentru restaurante, cafenele), mobilier pentru spații publice, săli de așteptare și mobilier pentru grădinițe.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM 2019, Stand 115, Pavilion B2!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT