Home / Promo  / ANTARES vrea să cucerească designerii și retailerii londonezi cu cele mai noi produse ale anului 2023

ANTARES vrea să cucerească designerii și retailerii londonezi cu cele mai noi produse ale anului 2023

Lapel Ergonomic Office Chair, cu amortizare de înaltă calitate, oferă echilibrul perfect între sprijin și confort, astfel încât să vă puteți aborda sarcinile cu ușurință. Fiecare persoană este unică, motiv pentru care scaunul Lapel este perfect reglabil pentru a se potrivi unei game largi de tipuri de corp și preferințe. Poziția ideală poate fi găsită ușor, ajustând fără efort înălțimea, înclinarea, suportul lombar și cotierele, creând o experiență cu adevărat personalizată.

 

 

Plus Modular Sofa este o soluție de scaune versatilă și personalizabilă, concepută pentru a satisface nevoile oricărei zone de relaxare, spațiu de lucru creativ și interactiv sau spațiu de birou. Cu o estetică simplă, dar elegantă, acest sistem modular are linii curate și un design minimalist care va completa orice stil de decor. Este o soluție de mobilier foarte adaptabilă, care permite personalizarea aranjamentului de scaune, în funcție de nevoi.

 

 

„Ambiția și entuziasmul echipei ne inspiră în fiecare zi către soluții inovatoare și originale, concretizate prin crearea a nenumărate modele de scaune și canapele care alcătuiesc gama noastră de produse. Aplicăm cele mai importante principii de ergonomie, respectăm reguli stricte pentru siguranța utilizatorilor și protejăm mediul înconjurător prin folosirea de materiale ecologice.”

 

 

În prezent, grupul ANTARES este unul dintre cei mai mari producători de scaune de birou din Europa Centrală și de Est.

 

scaune.ro

 

Citește și

Brandurile românești de mobilier expun, în premieră, la London Design Fair

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT