Home / Promo  / ANTARES a inaugurat cea mai moderna fabrică de scaune din România

ANTARES a inaugurat cea mai moderna fabrică de scaune din România

Investiția, care s-a realizat din fonduri proprii, se ridică la 1 milion de euro. Noua fabrică de scaune ANTARES, care se întinde pe o suprafață de 2500 mp, este cea mai modernă facilitate de producție de acest profil din România. Printre dotările cele mai importante ale noii fabrici de scaune sunt spațiul de producție modern, instalația de stingere a incendiilor cu sprinklere conform noilor norme europene, platforma automată de încărcare și descărcare a mărfii și un lift care face legătura între cele două niveluri ale construcției.

 

Fabrica-Scaune-Antares-Remetea ANTARES ROMANIA FABRICA REMETEA 09 (11)

 

La evenimentul de inaugurare a noii fabrici au participat angajați, parteneri, furnizori, dar și reprezentanți ai autorităților locale, județene și ai industriei mobilei din România. Festivitatea a avut loc chiar în spațiul de producție al fabricii.

 

ANTARES ROMANIA FABRICA REMETEA 09 (29) ANTARES ROMANIA FABRICA REMETEA 09 (86)

 

Laczkó Csaba, directorul general ANTARES: „Compania ANTARES este rezultatul încrederii. Dacă partenerii noștri nu ar fi avut încredere în scaunele și produsele Antares România, azi nu am fi aici. Acest lucru este valabil și invers.”

 

ANTARES ROMANIA FABRICA REMETEA 09 (30) Aurica Sereny - Presedinte APMR

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Este o mare bucurie pentru noi să constatăm că sectorul mobilei se dezvoltă. Această nouă fabrică este binevenită, deoarece se fac foarte puține investiții pe segmentul scaunelor ergonomice.”

 

Investiția va permite atât creșterea capacității de producție a companiei, cât și extinderea actualei game de scaune. Fabrica de scaune ANTARES fabrică și distribuie peste 300 de tipuri de scaune ergonomice și de conferință. Dintre scaunele vândute, peste 70% se fabrică în țară, la Cluj, București și, mai nou, la Remetea. Capacitatea de producție Antares România se poate ridica până la 2000 – 2500 scaune/zi, datorită deschiderii noii fabrici de la Remetea.

 

 

Despre Antares România

 

Fabrica de scaune ANTARES este cel mai mare producător autohton de scaune ergonomice de birou si pentru spatii publice. În 2016, Antares România a vândut peste 480 de mii de scaune și fotolii directoriale urmând ca, în acest an, sa depășească jumătate de milion. În prezent, aici lucrează 129 de oameni. Antares are magazine de prezentare în Cluj-Napoca și București, dar exportă produse în principal către firmele membre ale grupului Antares.

 

ANTARES ROMANIA FABRICA REMETEA 09 (85)

Mai multe informații pe scaune.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT