Home / Design  / AMI WHITE MOBILA – fiecare proiect este o poveste

AMI WHITE MOBILA – fiecare proiect este o poveste

AMI WHITE MOBILA, companie în proces de dezvoltare, produce și comercializează paturi handmade, realizate la comandă, de tip BOXSPRING, respectiv paturi cu două straturi de arcuri împachetate individual: unul în somieră și unul în saltea, precum și paturi BOXSPRING cu ajustare electrică prin telecomandă wireless, utilizând o tehnologie inovativă prin care se dorește oferirea unui confort superior. Viziunea companiei este orientată în realizarea dormitorului ideal pentru fiecare persoană.

 

DSC_1388

 

Clientul are posibilitatea de a-și personaliza atât conținutul patului și al saltelei (fiecare jumătate a patului se personalizează în funcție de greutatea și înălțimea fiecărui partener, conținutul acesteia cuprinzând diferite tipuri de arcuri: tari, medii, moi), cât și dimensiunea, designul și culorile patului în funcție de dorințele și personalitatea clientului.

 

DSC_2461

 

Suntem orientați spre nevoile clienților noștri, iar paturile sunt special gândite și create pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi. Un pat BOXSPRING AMI WHITE cuprinde aproximativ 2000 de arcuri împachetate individual. Împachetarea individuală a arcurilor le permite acestora să acționeze independent, adică să se plieze individual sub acțiunea presiunii corpului, iar interconectarea lor face ca acestea să rămână în poziția inițială, lungind viața saltelei. Astfel, persoana de lângă nu simte nicio mișcare a partenerului.

 

pat intreg cu tapet+parchet+covor-2 pat tapitat

 

AMI WHITE MOBILA participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la ROMEXPO, București.

www.amiwhite.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT