Home / Industria Mobilei  / Alte 8 companii au fost atestate ca PRODUCĂTOR DE MOBILĂ

Alte 8 companii au fost atestate ca PRODUCĂTOR DE MOBILĂ

TERRA FOREST – Malu Mare și TERRA SILVA – Craiova, ambele din județul Dolj au fost atestate pentru prima dată ca producător de mobilă, iar companiile VALEN EST INDUSTRIES –  Surduc, jud Sălaj, SMART WOOD ROMANIA,  Timișoara jud. Timiș, WOOD WORKS EXPORT,  Bălilești, jud. Argeș, BMG ITALIA,  Roman , jud Neamț, MIVOR PROD,  Valea Doftanei, jud. Prahova, BODMOB IMPEX,  Sovata jud. Mureș au fost reatestate, în ședința Comisiei de atestare care s-a desfășurat ieri la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

 

Lista actualizată a societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI.

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

 

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

 

CONTACT

 

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT