Home / Design  / ALBASTRUL CLASIC, culoarea anului 2020, pusă la treabă de designerii de interior

ALBASTRUL CLASIC, culoarea anului 2020, pusă la treabă de designerii de interior

Albastrul Clasic este culoarea anului 2020, potrivit Pantone. Iată șase interioare care profită deja de această nuanță indrăzneată.

O casă a scării din oțel albastru clasic functionează, de asemenea, ca raft pentru cărti în această locuintă londoneză, pe care studioul local RA Projects a proiectat-o pentru designerul de modă Roksanda Ilincic.

 

 

Nuanța, cunoscută sub denumirea de Pantone 19-4052, este folosită pentru a marca zona cumpărăturilor la pachet din această cafenea și brutărie din Odessa, Ucraina, în timp ce dulapurile tejghelei sunt colorate în nuanța contrastantă a lui Pantone din 2019, Living Coral.

 

 

Designerul parizian Anne-Laure Dubois folosește albastru la baza dulapurilor acestei bucătării, în contrast cu podelele din lemn, pereții albi și palul deshis de plop din acest apartament.

 

 

Scaunele albastru cobalt sunt elementul cel mai izbitor al salonului de manichiură Color Câmp din Los Angeles, realizat de arhitectul american J Byron-H.

 

 

Fala Atelier a reamenajat o casă portugheză cu obloane vopsite în albastru care închid ferestrele din interior.

 

 

Dulapurile de bucătărie vopsite, pernele canapelei și vazele de pe masă au nuanța navy 2020 în această casă din Queens, renovată de studioul de design din New York White Arrow.

 

 

 

Sursa: dezeen.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT