Home / Focus  / Ai un spațiu sub scara interioară? Folosește-l!

Ai un spațiu sub scara interioară? Folosește-l!

O casă cu etaj sau un apartament duplex nu înseamnă neapărat un spațiu mare, iar de prea mult spațiu nu se plânge nimeni, oricum. Pentru cine nu își permite consilierea unui designer, iată câteva idei interesante pentru utilizarea într-un mod creativ și funcțional a spațiului de sub scara interioară.

Indiferent de destinația pe care dorim să o atribuim acestui spațiu, de cele mai multe ori întunecos, trebuie reținut că este necesară o sursă de lumină care să îl pună în valoare, în situația în care nu dispune de lumină naturală. Apoi, va trebui să stabilim dacă forma, dimensiunile și locul în care scara se află plasată în casă ne permite să integram spațiul de sub ea livingului, bibliotecii, dormitorului, vestibulului sau rămâne doar un spațiu potrivit pentru depozitare.

Fie că îl transformăm într-un spațiu de lectură sau într-o mică sală de baie, într-o mini-bibliotecă, vinotecă sau în camera rezervată câinelui, spațiul de sub scara interioară ne oferă câțiva metri pătrați funcționali în plus în propria locuință.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT