Home / Design  / AGACHE, pasiune pentru confort

AGACHE, pasiune pentru confort

Compania AGACHE produce mobilier și tapițerie la comandă, de 23 de ani. Firma si-a început activitatea în 1994, având de-a lungul anilor o dezvoltare continuă. În prezent, Mobila AGACHE are 100 de salariați direct implicați în producția de mobilier tapițat.

 

BigSofa

 

Mariana Agache, managing partner AGACHE: „Ne plac toate produsele. Nu lucrăm doar ca să facem tapițerie, pur și simplu suntem îndrăgostiți de toate produsele noastre. Și cred că lucrul acesta îl transmitem clienților noștri, chiar și prin oamenii de la magazin. Și clienții ni-i alegem în același fel, mă refer la clienții persoane juridice – magazinele cu care lucrăm, chiar ne dorim ca ei să iubească produsele noastre și atunci suntem convinși că le pot vinde.”

 

Condusă de un colectiv tânăr, firma dispune de flexibilitatea de a se adapta pieței, menținând raportul calitate preț la un nivel optim.

 

chere inox ext2

 

Mariana Agache, managing partner AGACHE:

„Pentru ca un produs să aibă succes trebuie să fie frumos, confortabil și practic. Credem că și prin canapeaua BigSofa am reușit să bifăm cele mai importante cerințe ale clienților noștri. Este o canapea modernă și amplă, cu șezut lat și foarte confortabil, pe care fiecare membru al familiei își poate găsi zona de confort. Este cu adevărat canapeaua care îți spune „bine ai venit acasă”. Pentru cei care își doresc colțare, recomandăm Chere. Suntem mândri de mecanismul său de extensie pentru care am fost și premiați. Dintr-o singură mișcare îl faci pat de dormitor. Mai mult, are o saltea comodă și ladă de lenjerie.”

Capacitatea de producție de mobilă tapițată este de aproximativ 1000 de unități lunar, realizând o cifră de afaceri de circa 4 milioane de euro/an.

 

fotolii berlin export

 

Mariana Agache, managing partner AGACHE: „Nouă ne place tare mult piața internă pentru că aici lucrăm personalizat. E adevărat că este destul de greu, dar când vezi un produs și un client care e mulțumit de produsul pe care efectiv și l-a construit singur, satisfacția lucrului împlinit și bine făcut te bucură. La noi în magazin vine omul și își alege modelul, dacă vrea să-l facă mai scurt, îl poate face mai scurt, și-l face pe culoarea pe care și-o dorește, dacă vrea un șezut mai moale sau un șezut mai tare, poate să modifice. În general, orice se poate face. Iar oamenii sunt bucuroși când văd că-și pot personaliza produsul. Fiind producători îl putem face într-un timp destul de scurt. Lucrăm și pentru export, cam 10% din producția noastră merge la export, facem în general mobilier pentru gastronomie, banchete și fotolii.”

 

www.agache.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT