Home / Promo  / Affordable luxury by ECOMATRIX, pe scenele de prezentare de la Paris și de la Londra

Affordable luxury by ECOMATRIX, pe scenele de prezentare de la Paris și de la Londra

Ecomatrix va prezenta piese de mobilier reprezentative din colecțiile de mese din lemn masiv, blaturi de masă în combinații cu mai multe materiale, de diferite forme, atat la Maison&Objet, ediția de toamnă, cât și la London Design Fair. De asemenea, va expune piese de mobilier statement, care se conformează tendințelor actuale în designul interior.

 

 

„Folosind mobilierul nostru produs din lemn masiv pur, locuințele sau hotelurile  dumneavoastră vor obține ceva special: CARACTER! Creativitatea designerilor ECOMATRIX este în sinergie cu lemnul. Acesta este strict controlat pe parcursul întregului flux de producție, începând cu buștenii obținuți din pădurile regenerate și continuând cu uscarea și prelucrarea, conform standardelor europene. Abilitățile meșterilor noștri experimentați creează glamourul inconfundabil al mobilierului din lemn masiv.”

 

 

ECOMATRIX este o companie românească specializată în producția de mobilier din lemn masiv. Produce mese, scaune, fotolii si canapele din lemn masiv tapițate cu stofă sau piele, în general produse premium pentru export.

 

 

ecomatrix.ro

 

Vedeți ce companii românești mai participă la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, AICI

Detalii despre participarea României cu stand național la târgurile internaționale de profil ale lunii septembrie găsiți accesând:

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT