Home / Industria Mobilei  / Adaptată vremurilor, EAST EUROPEAN TRADE își ține clienții aproape

Adaptată vremurilor, EAST EUROPEAN TRADE își ține clienții aproape

Compania s-a adaptat bine la condițiile impuse de criza sanitară și a căutat soluții pentru a-și sprijini clienții în această perioadă.


ALEXANDRU IACOB NEUMANN, manager general EET
: „Anul 2020 a fost într-adevăr unul mai special. Din punct de vedere al activității, am reușit să fim aproape de clienții noștri, respectând măsurile de siguranță. Cu excepția câtorva zile, chiar la începutul pandemiei, departamentul de service și vânzări a fost mereu la dispoziția colaboratorilor noștri, evitând orice fel de întârziere în soluționarea cerințelor acestora. Am început o colaborare nouă în regim de exclusivitate cu un producător german de mașini de șlefuit premium și am efectuat deja training-uri atât la fabricile furnizorilor noștri cât și online.”

 

Managementul EET are planuri clare de viitor, care includ o mai mare expunere online și posibilitatea achiziționării de produse direct de pe platforma de vânzări a companiei.

 

 

„Conjunctura ne-a confirmat importanța lucrurilor pe care am pus și pana acum accent, și anume prezența în mediul online.  Am profitat de momentele mai liniștite, ne-am extins echipa, efectuând școlarizări interne pentru colegii noi și am creat un mediu primitor pentru viitoarele activități online. Fiind printre puținele firme recunoscute în domeniu, care oferă servicii multi – brand, am încercat să prezentăm portofoliul de utilaje într-o manieră cât mai clară, lansând astfel un catalog nou de prezentare, care sperăm să fie pe placul clienților noștri”, a completat  Alexandru Iacob Neumann.

 

„De asemenea, lucrăm la dezvoltarea unor funcționalități ale platformei de vânzări, pentru a putea facilita achiziția directă de produse. Pe lângă acestea, pregătim o serie de informații noi și utile pentru ca partenerii să rămână la curent cu toate noutățile. Așteptăm încrezători noul an și dorim să-i asigurăm pe toți colaboratorii noștri de întregul sprijin și de cele mai bune gânduri.”

 

 

EAST EUROPEAN TRADE – EET are o experiență de peste 27 de ani în comercializarea de utilaje premium pentru industria lemnului și a mobilei.

Oferta companiei poate fi văzută pe www.eet.ro si www.masinidemana.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT