Home / Design  / Acolo unde luminile și arta se întâlnesc

Acolo unde luminile și arta se întâlnesc

Fiecare încăpere are nevoie de iluminare specifică și de calitate, însă în unele cazuri aceasta este mai reușită decât în altele. Funcționalitatea este binevenită, dar, pur și simplu, nu îndeajuns dacă vrei ca designul luminilor să fascineze pe toată lumea. Astăzi mai mult ca oricând, arta este prezentă în amenajările de interior, iar designerii și proprietarii cu gust știu că piesele sculpturale pot fi modalitatea cea mai fascinantă de a împleti  funcționalitatea de excepție cu lucrări de artă extrem de atrăgătoare.

 

 

Luxxu Blog prezintă, prin intermediul spectaculoasei colecții McQueen, cele mai interesante soluții de iluminat cu aspect sculptural, care îmbină lucrarea de artă cu lumina bogată.

 

 

Prima soluție prezentată este candelabrul McQeen, o piesă de atitudine, care va ieși în evidență în orice loc datorită personalității ei. Putem să admirăm designul artistic și toată eleganța pe care o are acest candelabru cu adevărat unic, care se va potrivi perfect cu cel mai luxos ambient și cu cele mai originale amenajări de interior.

 

 

Candelabrul McQueen II este la fel de teatral, cu trăsături naturale, care i-au influențat linia. Acesta reprezintă și un omagiu adus designerului plecat dintre noi și lucrărilor sale puternice, de atitudine.

 

Punctul culminant al colecției McQueen îl reprezintă magnificul McQueen Globe Suspension. Frumusețea și ingeniozitatea acestei piese o fac să fie o capodoperă, designul superb garantează că poate fi folosită atât ca obiect unic, de accent pentru o atmosferă sau în armonie cu alte elemente din aceeași zonă de design. Per total, rezultatul final vă va încânta cu siguranță, în vreme ce funcționalitatea va fi o completare îndrăzneață a trăsăturilor și designului său artistic.

 

 

Fiecare foiță din McQueen Round Suspension este executată din alamă suflată cu aur, iar luminozitatea este asigurată de cristale Swarowski. O soluție minunată de iluminat în spații pe unde trece sau se adună multă lume, cum sunt zone de living sau holuri de hotel.

 

 

Lămpile pandantiv au căpătat treptat tot mai multă popularitate și au adus o nouă dimensiune designului de lux în domeniul iluminatului. Fără îndoială, Pandativul MacQueen este una dintre cele mai elegante și artistice piese din întreaga colecție, materialele rafinate și designul elegant creează o operă de artă uluitoare care este pe cât de funcțională, pe atât de frumoasă.

 

 

Nimic nu înfățișează mai uimitor iluminatul cu aspect sculptural ca o aplică excentric-atrăgătoare, iar McQueen Wall Lamp este una dintre cele mai bune reprezentări ale excentricității. Designul rafinat evocă o senzație dramatică de frumusețe, care va lăsa pe toată lumea fără grai. Pentru că, la urma urmei, aplicele nu ar trebui să arate atât de aparte și să transmită un sentiment așa de îndrăzneț.

 

 

Creând o atmosferă elegantă și feminină, McQueen Floor Lamp va ilumina cu siguranță totul în jurul ei. Această piesă de excepție personifică tot ceea ce înseamnă iluminat sculptural elegant; de la designul de lux  până la incredibila atenție acordată detaliilor, piesa este o operă de artă, care reușește să fie subtilă, dar plină de farmec, exprimând cu adevărat romantismul.

 

 

McQueen Wall Light Mirror este un obiect estetic creat cu mare grijă, de o frumusețe sălbatică, ce evocă transcendența, și care conservă în el o abordare de bijutier tinzând spre apogeul luxului modern.

 

 

Sursa: luxxu.net

 

Mai multe articole despre TENDINTE IN DESIGNUL DE INTERIOR, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT