Home / Tendinte  / Accesorii speciale pentru mobilierul de bucătărie

Accesorii speciale pentru mobilierul de bucătărie

Pentru producătorii de mobilier, mai ales pentru cei care proiectează corpuri de bucătărie este absolut esențial să fie la curent cu cele mai moderne electrocasnice. Acestea sunt o componentă de care conceptul de bucătărie modernă nu se poate lipsi – unele au accente de lux, date de materialele cu care sunt finisare sau de creațiile cu care sunt decorate (ca în cazul frigiderului Smeg decorat de Dolce & Gabbana). Dar cele mai dorite accesorii de bucătărie sunt cele care încorporează o tehnologie superioară, materiale moderne și funcțiuni care fac viața contemporană mult mai ușoară.

 

SISTEMELE SILENȚIOASE DE JALUZELE ELECTRICE

Acesta este un sistem de închidere a corpurilor suspendate – cu jaluzele confecționate din sticlă specială și acționate electric.  „Conceptul nu este nou pe piața mobilierului de bucătărie, dar în ultimii trei ani a fost permanent perfecționat iar acum sistemul este mult mai fiabil, silențios, și, de ce nu, mult mai estetic” spune Cristian Țepelea, de la Kuxa Studio importatorul sistemului în România.

ECONOMIE DE SPAȚIU – ACCESORII MULTIFUNCȚIONALE

La Mobila Expo, târgul de mobilă cu vânzare desfășurat între 7 și 10 aprilie 2016 unul din punctele de atracție a fost chiuveta multifuncțională produsă de germanii de la Rieber, importată exclusiv de Kuxa. Chiuvetă și blat de lucru în același timp, extrem de ergonomică, stă cel mai bine în mijlocul bucătăriei ca o chiuvetă de insulă. Are un aspect modern industrial, este fabricată din inox în combinație cu lemn și este un produs cu adevărat inovativ, care permite participarea tuturor membrilor familiei la pregătirea mesei sau un spațiu în jurul căruia se pot aduna prietenii pentru o gustare pe care o pregătesc ad-hoc.

 

PLITĂ ȘI HOTĂ ÎN ACELAȘI APARAT

Se pare că tendința principală în dezvoltarea de produse-accesorii de bucătărie este multifuncționalitatea. Economia. Spațiul redus. Ușurința în utilizare. Tot Kuxa a importat un produs cu adevărat revoluționar – combinația dintre plită cu inducție și hotă, la același nivel, pe blat. Este vorba despre plita cu aspirație Bora, concepută pentru gătirea pe insulă. Producătorul a fuzionat practic două aparate electrocasnice. În timpul gătirii vaporii care rezultă în urma fierberii sunt aspirați în lateral, tot la nivelul plitei. Aparatul este extrem de eficient și rezolvă dificultăți de poziționare a plitei, care acum poate fi amplasată și sub un geam. Plita cu aspirație Bora oferă foarte multă flexibilitatea în proiectarea unei bucătării.

Accesorii pentru bucatarie (4) Accesorii pentru bucatarie (3)

Review overview

POST A COMMENT