Home / Industria Mobilei  / ACCESORIA GROUP | Divizia Echipamente: VIZITEAZĂ-NE LA BIFE-SIM, CA SĂ-ȚI ALEGI NOII COLEGI!

ACCESORIA GROUP | Divizia Echipamente: VIZITEAZĂ-NE LA BIFE-SIM, CA SĂ-ȚI ALEGI NOII COLEGI!

Investiția în utilaje pentru producția de mobilă este un pas extrem de important în dezvoltarea oricărei fabrici. Evaluarea inițială – de la cerere și echipă la direcție de evoluție trebuie făcută în mod corect, realist. Utilajele achiziționate în scopul creșterii trebuie să înceapă să-și amortizeze costurile încă din primele minute de la punerea în funcțiune și nu să genereze unele noi. În plus, un software de proiectare mobilă, ofertare, producție și optimizare ajută la simplificarea tuturor proceselor. Prin Divizia Echipamente, oferim soluții de top tuturor producătorilor de mobilier care vor să se diferențieze prin calitate și un randament ridicat al echipei.

 

Echipamentul potrivit nevoilor dumneavoastră reale vine să întregească grupul de lucru, să eficientizeze sistemul de producție și să crească productivitatea companiei. Portofoliul nostru este construit din producători europeni specializați pe fiecare gamă de aplicații. Aceste utilaje sunt rezultatul zecilor de ani investiți în cercetare și ale unui proces de dezvoltare continuă.

 

Proiectate pentru o utilizare intuitivă și rezultate impecabile, aceste echipamente necesită investiții de timp minime în training, operare și mentenanță. Alegând utilaje de la producători specializați, aveți garanția utilizării unor mașini de încredere, fiabile și performante, cu ajutorul unui număr minim de oameni în atelier.

 

Point K2 TOP [Vitap] – acest CNC efectuează operațiuni de debitare, găurire, nutuire și profilare. Cu ajutorul unui singur operator, puteți produce o bucătărie într-un timp record de 45 minute. Două dintre avantajele deosebite obținute prin acest material sunt reprezentate de capacitatea de 1200 mm pe axa Y și posibilitatea efectuării operațiunii de găurire în 5 direcții. Datorită sistemului de prindere a piesei cu cleme, Point K2 TOP poate efectua prelucrarea pe toate cele 4 fețe. Acest sistem de prindere garantează stabilitate și precizie maximă, chiar și în cazul prelucrării plăcilor cu grosimi foarte mici (MDF de 4 mm).

brochure Point K2 TOP GB.indd

macchine singole neutre.indd macchine singole neutre.indd

[Accesoria]_masina-gaurire_Alfa_Vitap

Corpus – software inovator ce simplifică și eficientizează procesele de proiectare, ofertare, producție și optimizare.  CORPUS este un instrument de proiectare 3D în timp real și în spațiu real – bucătării, dormitoare, băi, birouri – simplitatea și viteza sunt trăsăturile de bază ale acestui program. Flexibilitatea programului permite modificări majore ale proiectelor în numai câteva secunde și generarea de noi oferte, în acord cu acestea.

Astra [Casolin] – fierăstrău circular de formatizat atât PAL, cât și MDF sau lemn masiv. Sistemul de glisare al saniei mobile este unic: rolele mesei mobile sunt confecționate dintr-un oțel special și sunt inserate printr-o metodă specială de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează precizia și liniaritatea excelente ale tăierii. Incizorul cu motor independent îl face infailibil.

[Accesoria]_circular-masa-mobila_Astra-SE_Casolin

Gama Compact [Cehisa] – mașină de cant ce încape în cele mai mici ateliere, dar îți oferă calitatea și eficiența unui utilaj industrial. Optimă pentru producătorii mici și mijlocii care vor o mașină personalizabilă și rezultate de calitate și pentru cei care vor să configureze ulterior mașina cu toate grupurile de finisare.

[Accesoria]_masina-de-cant_Gama-Compact_Cehisa

Gama PRO [Cehisa] – destinate secțiilor de producție medii și mari, mașinile de cant din această gamă asigură o prelucrare completă a cantului datorită grupurilor de retezare și rotunjire din dotare. Timpul de lucru este optimizat la schimbarea între două grosimi de cant (0,4 mm – 2 mm). Aceasta se face automat, cu ajutorul sistemului pneumatic de poziționare a grupurilor de presare, frezare și țicling de rază (on/off). Cu mașinile de cant PRO, panourile de dimensiuni mari se pot prelucra cu ușurință la viteze înalte, fără a reduce din calitatea finisării.

 

[Accesoria]_masina-de-cant_Gama-PRO_Cehisa

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM pentru a vedea la lucru aceste utilaje și a vă convinge, prin demonstrații, de beneficiile software-ului de prelucrare Corpus.

Mai multe detalii pe www.accesoria.ro

 

Review overview

POST A COMMENT