Home / Industria Mobilei  / ACCESORIA GROUP | Divizia Echipamente: soluții de top pentru producătorii de mobilă

ACCESORIA GROUP | Divizia Echipamente: soluții de top pentru producătorii de mobilă

Pentru acest an, ACCESORIA GROUP – Divizia Echipamente propune un software inovator ce simplifică și eficientizează procesele de proiectare, ofertare, producție și optimizare. CORPUS este un instrument de proiectare 3D în timp real și pentru spațiul real – bucătării, dormitoare, băi, birouri – simplitatea și viteza fiind trăsăturile de bază ale acestui program. Flexibilitatea programului permite modificări majore ale proiectelor în numai câteva secunde și generarea de noi oferte, în acord cu acestea.

 

ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente_2 ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente_5

ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente_1

 

Dinu Chirica, managing partner ACCESORIA GROUP: „Deja am început să vindem acest produs, avem și un coleg specializat în așa ceva, a făcut cursuri de pregătire și lucrăm permanent la îmbunătățirea bazei de date. Un software de proiectare de mobilă, ofertare, producție și optimizare ajută la simplificarea tuturor proceselor. Prin Divizia Echipamente, oferim soluții de top tuturor producătorilor de mobilier care vor să se diferențieze prin calitate și un randament ridicat al echipei.”

 

 

Portofoliul ACCESORIA GROUP |Divizia Echipamente este construit din producători europeni specializați pe fiecare gamă de aplicații. Aceste utilaje sunt rezultatul zecilor de ani investiți în cercetare și al unui proces de dezvoltare continuă.

 

Proiectate pentru o utilizare intuitivă și rezultate impecabile, aceste echipamente necesită investiții de timp minime în training, operare și mentenanță. Alegând utilaje de la producători specializați, aveți garanția utilizării unor mașini de încredere, fiabile și performante, cu ajutorul unui număr minim de oameni în atelier.

 

Mai multe informații despre produsele comercializate de ACCESORIA GROUP – Divizia Echipamente găsiți pe www.accesoria.ro

 

ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente_4 ACCESORIA_GROUP_Divizia_Echipamente_3

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT