Home / Focus  / ACCESORIA GROUP: accesorii de mobilier pentru casă, birou, farmacie. Echipamente

ACCESORIA GROUP: accesorii de mobilier pentru casă, birou, farmacie. Echipamente

„În 2016 am făcut un pas foarte important în activitatea companiei ACCESORIA GROUP. Ne-am mutat într-un sediu nou și am deschis un showroom în care clienții ne pot vizita și pot testa produsele pe care le oferim. Cred că este un beneficiu real, atât pentru noi, cât și pentru clienți, care se pot convinge singuri de argumentele oferite de întregul nostru portofoliu.

 

În ceea ce privește vânzările, evoluția acestora a fost conform așteptărilor. Micile devieri de la traseul prevăzut ne-au afectat într-o măsură redusă în atingerea obiectivelor. Evident, întârzierea programului de fonduri europene a atras modificări în planul de achiziții al producătorilor de mobilă, dar suntem perseverenți și ne-am adaptat acestei situații. Din experiența acestui an, cererea și consumul de mobilier au crescut, iar activitățile de producție s-au intensificat. Din ce în ce mai mult, se simte dorința producătorilor de mobilă de a valorifica la maximum producția si de a crește rentabilitatea.

 

În 2017, vom continua să sprijinim producătorii de mobilă pentru obținerea unei productivități mai mari și a unei competitivități ridicate în piață. Construim relații de lungă durată și mizăm, în continuare, pe calitatea produselor noastre și pe interesul producătorilor de mobilă de a crește continuu valoarea muncii lor. Orientarea către soluțiile personalizate, precum și responsabilitatea față de fiecare client, vor face parte în continuare din strategia noastră.

 

????????????????????????????????????

 

Despre produsele noastre găsiți mai multe informații pe www.accesoria.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT