Home / Promo  / A inceput spoga+gafa 2022

A inceput spoga+gafa 2022

Târgul de referință pentru grădină și stil de viață, unde se întâlnește întreaga industrie, și-a deschis astăzi porțile, la Köln, pentru 3 zile. Organizatorii anunță 1.000 de expozanți, din 60 de țări și o experiență hibrid, pentru că târgul în format tradițional va fi completat de platforma digitală spoga+gafa @home.

 

 

Tendințele spoga+gafa 2022

 

Ca de obicei, spoga+gafa va prezenta noutățile în domeniu, care îi interesează atât pe dealeri, cât și pe producători și pe consumatori.

 

În perioada pandemiei, grădina a câștigat teren, fiind considerată importantă pentru echilibrul de fiecare zi. La fel și zonele urbane exterioare, cum ar fi balconul sau terasa de pe acoperiș, oferă o schimbare binevenită a decorului, o oază de relaxare. Noile produse pentru sezonul actual subliniază această dorință, pentru un loc de retragere natural și confortabil. Grădinăritul este muncă manuală și, prin urmare, oferă un echilibru plăcut mediului de viață digitalizat. Articolele lucrate manual sau împletitura din răchită joacă, de asemenea, un rol principal într-o mare parte a mobilierului de exterior, în zilele noastre. În locul mărfurilor produse în masă, consumatorii pun din ce în ce mai des preț pe articolele realizate manual, atunci când își amenajează sufrageria în aer liber.

 

 

Cea mai importantă temă la spoga+gafa 2022 continuă să fie sustenabilitatea

 

Împreună cu restul industriei, spoga+gafa caută răspunsuri la întrebarea: Cât de ecologice sunt așteptările în industria verde? În cadrul târgului, expozanții internaționali vor arăta cum contribuie la sustenabilitatea industriei cu materii prime durabile și metode de producție ecologice. Mobilierul realizat din materiale reciclate, îngrășămintele organice sau o selecție regională de plante sunt doar câteva dintre tendințele durabile.

 

 

Urmărește noutățile aici facebook.com/spogagafa, spogagafa.com

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT