Home / Promo  / A început EXPOWOOD 4iTECH – 2018

A început EXPOWOOD 4iTECH – 2018

Tradiționalul târg comercial de echipamente, utilaje, unelte și accesorii pentru sectoarele de producție mobilă, prelucrarea lemnului și exploatare forestieră, și-a deschis astăzi porțile, pentru 3 zile, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

 

Organizatorii Expowood 4iTech 2018 susțin că la această ediție participă 74 de expozanți, pe o suprafață totală, interior și exterior, de 3.600 mp.

 

Ediția a XVII-a târgului prezintă conceptele ,,Industry 4.0” punând accentul pe automatizarea și integrarea proceselor tehnologice de fabricație ale industriei lemnului. Vor fi prezentate tehnologii flexibile și digitalizate capabile să livreze orice cantitate de produs oferind soluții de retehnologizare, care să asigure trecerea de la producția de masă, standardizată, la cea personalizată.

 

Timp de trei zile, specialiștii se vor putea informa despre noul trend de fabricare în care nu mașina dictează ce produse se vând, ci produsele sunt cele care dau forma tehnologiei.

 

Forumul de discuții de la deschiderea evenimentului i-a adus în același loc pe reprezentanții instituțiilor și asociațiilor profesionale din domeniu, pe organizatorii și susținătorii evenimentului, dar și un număr important de expozanți.

 

Aurica Sereny, președinte Asociația Producătorilor de Mobilă din România: „În cadrul târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM 2018 vom organiza și noi un eveniment pe noi tehnologii, noi procese și ce ar trebui să învețe cei care lucrează în această breaslă sau vor să se dezvolte. Este un domeniu care permite ca o firmă să aibă 3 salariați sau 10, dar și 3000 de angajați, așa cum sunt unele companii producătoare de mobilă din România. Noi trebuie să-i sprijinim pe toți, în primul rând firmele mici și mijlocii. Sunt o serie de firme membre APMR care au pregătit oferte de echipamente pentru start up-uri și asta ne bucură.”

 

Pentru a consulta agenda completă a evenimentelor, vă rugăm să accesați  www.expowood.ro, secțiunea Expowood 4iTech.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT