Home / Industria Mobilei  / A fost actualizată lista companiilor membre APMR atestate ca producător de mobilă

A fost actualizată lista companiilor membre APMR atestate ca producător de mobilă

Încă 4 dintre companiile membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România au fost reatestate ca producător de mobilă în ședințele Comisiei de atestare din 12 noiembrie și 7 decembrie 2020. Producătorii reatestați sunt ARDUDANA din Ardud – Satu Mare, SARMISMOB din Deva – Hunedoara, FOREX din Ghimbav – Brașov, și AVIVA din Baia Mare – Maramureș.

 

Lista actualizată a societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI.

 

NECESAR DE LEMN ESTIMAT pentru anul 2021 – 981 865 mc

  • rășinoase – 129 670 mc
  • fag – 553 720 mc
  • stejar – 236 245 mc
  • alte esențe de lemn (tei, frasin, salcie, plop) – 62 230 mc

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

 

CONTACT

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT