Home / Promo  / A avut loc prima ediție Expo Mobila Timișoara din 2021

A avut loc prima ediție Expo Mobila Timișoara din 2021

18 companii românești și-au prezentat produsele la EXPO MOBILA TIMIȘOARA, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și care a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în perioada 10-13 iunie 2021.

 

Pentru a se putea desfășura cu respectarea legislației în vigoare, organizatorii s-au asigurat că întrunesc condițiile igienico-sanitare și sociale de prevenție împotriva COVID – 19, cum ar fi: coridoare largi de acces între firmele expozante,  sensuri unice de intrare/ieșire, verificarea temperaturii la intrarea în pavilion, purtarea măștii în interior atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, dezinfectarea la intrare și la standuri, precum și întocmirea unei situații a stării de sănătate a expozanților, din punct de vedere al vaccinării sau al altor teste relevante.

 

Următoarele ediții din acest an ale EXPO MOBILA TIMISOARA sunt programate pentru 2 – 5 septembrie și 4 – 7 noiembrie.

 

CAREL WOODWORKS A EXPUS LA TIMIȘOARA PRODUSE CU CARE S-A CONSACRAT PE PIEȚELE INTERNAȚIONALE

 

Elena Birtoc, general manager CAREL WOODWORKS: „După această perioadă de incertitudine, orice expoziție este binevenită. Noi am participat  pentru că am dorit să încurajăm organizarea unor astfel de evenimente. Cu experiența dobândită la expozițiile internaționale la care ne-am prezentat produsele, ne-am propus  să încercam și piața locală, să vedem dacă piesele de mobilier pe care le facem și pe care le exportăm către țările Europei de Vest se potrivesc și la noi. EXPO MOBILA TIMIȘOARA nu a fost o expoziție mare, dar a fost benefică. Am luat pulsul pieței locale. Produsele expuse aici, mă refer la mese și scaune, s-au vândut și am luat și câteva comenzi pe viitor. Iar un plus este că am făcut schimb de experiență cu ceilalți participanți. Consider însă că aceste evenimente trebuie să fie mediatizate corespunzător.”

 

 

Oferta companiei poate fi studiată pe carel.ro

 

AGACHE A PARTICIPAT LA EXPOZIȚIA DIN IUNIE, PENTRU A-ȘI RECONSOLIDA POZIȚIA PE PIAȚĂ ȘI A-ȘI PROMOVA PREZENTĂRILE DE LA EVENIMENTELE DIN TOAMNĂ

 

Andreea Agache, director marketing AGACHE: „Am participat la această primă expoziție de mobilă din acest an, pentru că după lunga perioadă de stat în casă, ne-am gândit că e oportun să vadă lumea că suntem activi. Pentru noi, ediția din toamnă e cea la care participăm și avem rezultate plăcute. Am venit cu produsele noastre best seller, precum BIG SOFA, PARIS, LENI,  dar și cu câteva produse noi. Ca de fiecare dată, pe lângă produsele noastre tapițate venim și cu colecții noi de materiale. Deja se știe asta și oamenii abia așteaptă să le vadă. Avem peste 400 de materiale din care se poate alege, de la cei mai importanți furnizori din Europa. Orice produs se poate face la comandă și pe altă culoare, în cel mai scurt timp.”

 

 

Mai multe informații despre produse pe agache.ro

 

 

SARMEXIN A VENIT CU PREȚURI PROMOȚIONALE, PENTRU A ÎNCURAJA REVENIREA LA NORMALITATE

 

Ileana Blidar, director economic SARMEXIN: „Colecțiile cu care am venit la Timișoara s-au vândut foarte bine. Am adus foarte multe produse unicat, special comandate de către timișoreni. Și am promovat dormitorul Atena – Nuc, realizat din lemn masiv, înnobilat cu o sculptură manuală discretă, o coroniță de lauri, care este simbolul firmei noastre. Este un produs NOU, realizat post-pandemie, pe care l-am adus la EXPO MOBILA TIMIȘOARA la un preț promoțional. Am stabilit acest preț special pentru că dorim să încurajăm revenirea la normalitate, precum și fidelizarea clienților noștri.”

 

 

Produsele pot fi văzute pe sarmexin.ro

 

MOBEX FURNITURE ȘI-A PREZENTAT MESELE DIN LEMN MASIV, CARE SUNT EXPUSE ACUM ȘI PE NOUL MAGAZIN ONLINE AL COMPANIEI

 

Horia Cădar, director marketing MOBEX COMPANY: „Am participat pentru prima dată la acest eveniment pentru că vrem să promovăm pe piața românească produsele MOBEX COMPANY, în principal mesele din lemn masiv de stejar, în stil rustic, realizate cu măiestrie de profesioniștii companiei. Produsele au fost apreciate și chiar există promisiuni de contractare din partea unor magazine. Vorbim despre produsele noastre cu care ne mândrim peste hotare de diferite dimensiuni, modele și culori, pe care – mai nou – le  prezentăm și pe o platformă dedicată, un magazin online cu un configurator foarte ușor de folosit, în care fiecare persoană își poate proiecta masa alegând modelul, dimensiunea, grosimea blatului, forma picioarelor, forma cantului și nuanța/finisajul. Ceea ce ne diferențiază de ceilalți competitori este transportul rapid și gratuit. Cumpărătorul, fie el din orice zonă a țării, primește produsul la ușă fără costuri de transport. Am încheiat special acest contract cu o firmă dedicată doar transportului de mobilă.”

 

 

Vezi produsele pe mobexfurniture.ro

 

ITA PRODUCTION: TÂRGURILE INTERNAȚIONALE, ÎN FORMAT TRADIȚIONAL, TREBUIE RELUATE

 

TOADER ȘUȘTIC, managing partner ITA PRODUCTION: „Am participat cu colecțiile noastre de mese și scaune deja cunoscute, dar și cu modele noi create special pentru HoReCa. Per total a fost bine, nu ne plângem. Târgurile fizice sunt altceva. Nu se pot compara cu expozițiile online. Piesele de mobilier trebuie văzute, atinse, testate. Pentru noi, participarea la târguri/expoziții este vitală, fie că vorbim de evenimentele internaționale sau de cele de la noi. Noi realizăm mobilier din lemn masiv de stejar, cer, gorun,  în special mese, scaune și fotolii tapițate. Peste 90% din producție este pentru export.”

 

 

Toate produsele companiei pot fi vizionate pe scaune.aaz.ro

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT