Home / Promo  / A 58-a ediție Salone del Mobile.Milano este gata de start

A 58-a ediție Salone del Mobile.Milano este gata de start

17 producători de mobilă din România participă la cea mai importantă expoziție a primăverii, care începe de mâine, la Milano.

 

ADOR MOBILA, AXM PROD”93, BRADUL MANECIU, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, DIS PROD, ECOMATRIX, MOBILA DALIN, MONTANA CÂMPENI, NORDARIN PROD COM, PURE HOME COLLECTIONS, QUADRA INVEST, SESSIO.EU, SIMEX, SZEL MOB, TRANSILVANIA PRODUCTION, UBIKUBI vor să cucerească piața europeană și nu numai, cu cele mai noi colecții de mobilier.

 

Salone del Mobile.Milano este considerat evenimentul global de referință pentru sectorul de mobilier și cel de design și se desfășoară în perioada 9-14 aprilie. Participarea României cu stand național este posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

 

Anul trecut, peste 434.500 de persoane au vizitat, în cele 6 zile de expoziție, standurile celor 1.841 de expozanți de la SALONE DEL MOBILE.MILANO. Organizatorii se mândresc cu o creștere a numărului de participanți de 17% comparativ cu ediția din 2016, care a reprezentat ultima dată bucătăria și expozițiile de baie bienale și o creștere de 26% față de ediția din 2017.

 

Citește și SALONE DEL MOBILE 2018, succes răsunător de participare!

 

La SALONE DEL MOBILE 2019, standurile noastre sunt gata să-și primească vizitatorii. Le dorim tuturor producatorilor români de mobilă care expun la această ediție a târgului de la Milano mult succes!

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT