Home / Decoratiuni  / 4 noi canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn secționat transversal de la Ostermann

4 noi canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn secționat transversal de la Ostermann

Specialistul în canturi Ostermann are în gama sa de produse 4 noi canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn secționat transversal. Dacă acestea se aplică în combinație cu canturi cu aspect de lemn secționat longitudinal adecvate coloristic, se creează un mobilier cu aspect optic de lemn veritabil de înaltă calitate.

 

 

Cremă, vanilie, scorțișoară & cappuccino… cel care se gândește aici la o vizită la cafenea, este pe o cale greșită în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că specialistul în canturi Ostermann tocmai a inclus în gama sa de produse patru noi canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn secționat transversal. Numele canturilor sunt canturi cu aspect de lemn secționat transversal cremă, lemn secționat transversal vanilie, lemn secționat transversal scorțișoară, lemn secționat transversal cappuccino. Culorile lor acoperă spectrul larg al decorurilor cu aspect de lemn de stejar: de la aspectul optic de var, albicios al cantului cu aspect de lemn secționat transversal cremă până la nuanțele întunecate maro-cafea ale cantului cu aspect de lemn secționat transversal cappuccino. Noile articole se pot utiliza împreună cu diverse plăci cu decoruri cu aspect de lemn. În combinație cu canturi adecvate coloristic cu aspect de lemn secționat longitudinal, care sunt aplicate pe laturile lungi ale plăcilor aglomerate, se creează elemente de mobilier care aproape că nu se deosebesc deloc de plăcile din lemn veritabil. Noile canturi ABS cu aspect de lemn secționat transversal sunt disponibile în grosimea de 1 mm în orice lățime dorită de până la 100 mm. Meșteșugarii găsesc informații suplimentare referitoare la acest subiect și la termenul de căutare „#Highlights06” pe www.ostermann.eu.

 

Sfaturi pentru utilizare

Înainte de toate, blaturile mari pentru mese sau cele de lucru de la blocurile de sine stătătoare din bucătării primesc o valoare suplimentară prin combinația de decoruri cu aspect de lemn secționat longitudinal cu cele cu aspect de lemn secționat transversal. Utilizarea la fronturi sau la plăcile laterale este mai rară, dar este totuși imaginabilă. De aceea, experții Ostermann au imediat și diverse sugestii pentru selectarea canturilor cu decorul corespunzător cu aspect de lemn secționat longitudinal care sunt adecvate pentru noile canturi cu aspect de lemn secționat transversal. Aici aveți câteva exemple:

 

 • Cantul ABS cu aspect de lemn secționat transversal cremă se combină deosebit de bine cu cantul ABS Halifax stejar alb
 • Cantul ABS cu aspect de lemn secționat transversal vanilie este perfect adecvat pentru cantul ABS Bardolino stejar natur
 • Cantul ABS cu aspect de lemn secționat transversal scorțișoară se utilizează de preferință cu cantul ABS stejar sălbatic natur
 • Cantul ABS cu aspect de lemn secționat transversal cappuccino se completează cel mai bine la o placă cu cantul ABS Halifax stejar tabac.

 

Practic: dacă se introduce numele sau numărul plăcii proprii cu decor cu aspect de lemn în câmpul de căutare de pe pagina de start www.ostermann.eu, pe lângă cantul ABS atribuit ca tip se afișează și cantul adecvat cu aspect de lemn secționat transversal.

 

 

Totul dintr-o singură sursă

În magazinul online Ostermann se pot comanda toate canturile menționate în multe dimensiuni standard. Pentru fabricarea mobilierului lor, tâmplarii pot comanda aici imediat, economisind timp, și accesorii suplimentare pentru producția de mobilier, precum și articole necesare în tâmplărie. Comenzi pentru articolele din stoc care se primesc până la ora 16, se expediază încă în aceeași zi.

 

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

 • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
 • Canturi cu diverse grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Consiliere personală și magazin online
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT