Home / Industria Mobilei  / 4 companii producătoare de mobilă au fost atestate în prima ședință din 2019

4 companii producătoare de mobilă au fost atestate în prima ședință din 2019

Comisia de atestare, întrunită la data de 31 ianuarie 2019, a aprobat atestarea ca producător de mobilă a încă 4 firme. A fost solicitată o cantitate de lemn de peste 18.000 mc și a fost aprobată în totalitate.

 

 

Până acum, Comisia a aprobat atestarea a 115 firme, la care se adaugă cele 4 atestate săptămâna trecută. Aici poate fi consultată LISTA SOCIETĂȚILOR ATESTATE CA PRODUCĂTOR DE MOBILĂ.

 

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele trebuie să conțină toată documentația necesară!

 

 

Firmele trebuie să completeze dosarele conform prevederilor Regulamentului stipulat în Ordinul 2222/18.11.2016 al Ministerului Apelor și Pădurilor.

 

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul de a participa la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

 

Dosarele pentru atestare se trimit la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei.

 

 

Relații se obțin de la Secretariatul Comisiei de atestare: 021 3155142, 021 3155147, 021 3155168.

 

 

Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Comisia de atestare, înainte de expedierea documentelor prin curier, pentru verificarea în prealabil a documentelor.

 

 

Mai multe informații găsiți pe site-ul APMR industriamobilei.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT