Home / Focus  / 4 companii au fost atestate ca PRODUCĂTOR DE MOBILĂ

4 companii au fost atestate ca PRODUCĂTOR DE MOBILĂ

ELIAS MOB STAR din Rucăr – Argeș, NOUL WOODEST din Oradea – Bihor,  LAVIPROD FOREST din Vernești – Buzău au fost reatestate, iar IULI COX din Sadova – Suceava a primit primul certificat de atestare ca producător de mobilă, în ședința Comisiei de atestare care s-a desfășurat astăzi la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

 

Vă reamintim că alte 5 companii au fost reatestate ca producător de mobilă în ședința Comisiei de atestare din 9 februarie 2021.  Este vorba despre BRAV WOOD VALSAN din Mușătești – Argeș, MASIFPANEL din Mândra – Brașov, ROMFOREST CO din Ștefănești – Prahova, SEZAR FOREST din Făgăraș – Brașov  și SOLO SHOT din Rucăr – Argeș.

 

 

Lista actualizată a societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI.

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

 

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

 

 

CONTACT

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT