Home / Design  / 3 tendințe cromatice la modă pentru următorul tău proiect de design de interior

3 tendințe cromatice la modă pentru următorul tău proiect de design de interior

Căutați modalităti de a vă păstra interioarele proaspete și vibrante? Urmați stilul de mobilier și decor care urmează celor mai noi tendințe de culoare ale anului: nuanțele de fructe de pădure, tonurile de verdeată liniștitoare și cele de pămant. Iată câteva sfaturi profesioniste, aparținând lui Kevin Dana, director executiv de marketing și dezvoltare de produs la CORT Trade Show & Event Furnishings, pentru a utiliza cu succes schemele și stilurile de culori la modă.

 

Adăugati o patină retro în tonuri de pămant

 

Încercați să incorporați nuanțe organice, naturale pentru o atmosferă retro. Scaunele moderne daneze de la mijlocul secolului, cu tesături moi de catifea în portocaliu rugos sau maro-cafea oferă un loc confortabil pentru oaspeți, pentru o relaxare cu stil. Aruncați pe canapea multe perne cu modele contrastante și accente de catifea, iar rezultatul final va fi o întoarcere actualizată în epoca anilor ’70, lucru pe care oaspeții îl vor remarca, cu siguranță.

 

 

 Liniștiți interiorul cu pasteluri reci

 

Verdele în toate nuanțele devine neutru când vine vorba despre tendințele cromatice. Dacă doriți să creați un spațiu Zen pentru designul de interior sau exterior, încorporați mobilier confortabil în diverse nuanțe de verde, de la mușchi pană la salvie și verdele pădurii. Mobilierul în tonuri de verde creează o paletă calmă care se combină perfect cu o gamă largă de culori în tonuri calde-un punct de plecare excelent pentru orice nou proiect pentru design de interior sau de exterior. Adăugați accesorii din metal și materiale organice, cum ar fi marmura și granitul, pentru un aspect contrastant.

 

 

Mergeți cu indrăzneală pe fructe de pădure

 

Introduceți nuanțe de fructe de pădure (Berry Hues) în designul de interior pentru un rezultat vibrant. În 2019, culorile și modelele indrăznete și luminoase sunt în creștere la toate elementele de design, în special la mobilier. O canapea roșie-merișor, un scaun sau o banchetă otoman violet vor atrage atenția oaspeților și vor crea o primă impresie memorabilă. Accesorizati cu covoare alburii și verdeată artificială, cum ar fi palmieri sau garduri vii pentru a echilibra aspectul și a oferi rafinament.

 

 

Fie că doriți să experimentați culori indrăznete sau să prezentați un design inspirat retro, faceți din următorul proiect o experientă unică, folosind aceste tendințe de culori proaspete și interesante.

 

Sursa: tsnn.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT