Home / Focus  / 25 DE MODALITĂȚI DE A-ŢI MOTIVA ANGAJAŢII – III

25 DE MODALITĂȚI DE A-ŢI MOTIVA ANGAJAŢII – III

22ISO-9001-2015-834x450Leadership și motivarea angajaților: factori cheie ai performanței unei organizații (III)

 

 

118. DEMONSTRAȚI-VĂ CUNOȘTINȚELE

Puteți fi cea mai motivațională și inspirațională persoană din lume, dacă nu vă lipsesc cunoștințele. Fără aceste cunoștințe vă lipsește credibilitatea, iar angajații nu vă vor lua în serios, ca leader, dacă nu sunteți credibili.

 

 

219. FIȚI FLEXIBIL

Nu toți angajații au același tip de personalitate. Trebuie să fiți flexibili în modul în care conduceți relația cu fiecare individ. Unii au nevoie de o urmărire mai atentă, în timp ce alții vor excela atunci când li se oferă mai multă independență.

 

 

20. CÂȘTIGAȚI-LE ÎNCREDEREA

Ca leader, aveți o mare responsabilitate: organizația și personalul acesteia depind de voi. Atunci când v-ați înțeles pe deplin scopul și rolul, generați încredere, care va conduce la crearea unei echipe la fel de încrezătoare.

 

 

321. ARĂTAȚI-LE CĂ LE APRECIAȚI IMPLICAREA

Angajații doresc să se simtă implicați în dezvoltarea organizației. Permiteți și chiar încurajați acest lucru. Faptul că simt că fac parte din viitorul organizației îi va inspira să fie mai productivi. Nu numai că acest lucru va ajuta organizația, dar, de asemenea, îi va pregăti pentru un eventual rol semnificativ în viitor.

 

 

22. ÎNCERCAȚI SĂ VĂ CUNOAȘTEȚI ANGAJAȚII

Petreceți ceva timp cu personalul din organizație, astfel încât să reușiți să îl cunoașteți. Veți avea angajați mult mai productivi dacă aceștia știu că vă pasă cu adevărat de ei și că vă preocupă nevoile și așteptările lor.

 

 

23. FIŢI TRANSPARENT

Un bun leader permite angajaților să vadă cine este el cu adevărat. Transparența duce, de asemenea, la rezolvarea mai rapidă a problemelor și la un nivel de încredere crescut între leader și angajați.

 

 

424. CEREȚI-LE PĂREREA PERIODIC

Puneți-vă în mod constant mintea la lucru, atât pe a voastră cât și pe cea a personalului, prin organizarea de sesiuni de brainstorming frecvente. Acest lucru inspiră și motivează angajații să fie în mod constant conectați la idei noi, inovatoare.

 

 

25. FIȚI ACCESIBIL

Parte din a fi leader presupune a fi acolo pentru angajații voştri. În cazul în care aceștia au o întrebare sau au nevoie de sfatul vostru, asigurați-vă că ați făcut cât mai facil accesul lor către voi. Cu tehnologia de azi, nu există nici un motiv pentru ca personalul din organizație să nu poată lua legătura cu voi, atunci când are nevoie.

 

 

Semnatura calitate FGR print

Bibliografie https://www.entrepreneur.com/article

 

 

Citeste si > 25 DE MODALITĂȚI DE A-ŢI MOTIVA ANGAJAŢII – I  

Review overview

POST A COMMENT