Home / Industria Mobilei  / 2020 a fost un an dificil pentru compania ECOSILVA

2020 a fost un an dificil pentru compania ECOSILVA

Michele MognolMichele Mognol, director general ECOSILVA: „Având în vedere că majoritatea producției noastre, în momentul de față, merge către export, iar mulți din clienții noștri au fost în lockdown, a fost un an aparte. Suntem prezenți încă din anul 2012 la diferite târguri internaționale, unde aducem întotdeauna produse noi, inovative. Din păcate, începând de anul trecut acest lucru nu mai este posibil, deci trebuie sa găsim alternative. Suntem în căutare permanentă de piețe noi de desfacere pentru produsele noastre.”

 

 

ECOSILVA este o fabrică de mobilă din Târgu Mureș, specializată în realizarea obiectelor de mobilier din lemn masiv, sculptate manual, dar și a decorațiunilor pentru mobilă. În acest moment piața de desfacere este cea europeană, firma colaborând cu branduri mari din domeniul mobilei.

 

 

„Căutăm să pătrundem cu produsele noastre și în Romania. Am observat, în decursul timpului, că mobilierul realizat de noi prezintă interes. În acest sens am creat o gamă mai simplă, care nu are atât de multă sculptură, cu care sperăm să cucerim piața internă”, afirmă Michele Mognol.

 

 

Compania produce de la decorațiuni, la componente pentru realizarea pieselor de mobilier, până la mobilierul în sine. Realizează atât produse cu design propriu, cât și la cerere. Colaborează cu designeri și arhitecți, pentru a satisface toate gusturile și cerințele clienților. ECOSILVA mizează pe calitatea produselor și pe selecția atentă a lemnului folosit în producție.

 

 

„Am investit continuu în specializarea personalului. Încă de la începutul activității, am adus personal calificat din Italia, care ne-a instruit echipa de sculptori, pentru a-și însuși atu-urile sculpturii italiene faimoasă în întreaga lume. Din mâna sculptorilor noștri ies adevărate bijuterii din lemn”, afirmă cu încredere directorul general ECOSILVA.

 

 

Produsele pot fi văzute pe ecosilvastyle.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT