Home / Focus  / 1962 de expozanți vor urca pe scena Salone del Mobile.Milano 2023

1962 de expozanți vor urca pe scena Salone del Mobile.Milano 2023

Organizatorii Salone del Mobile.Milano 2023 susțin că cea de-a 61-a ediție a evenimentului va fi un moment de neratat, în care un întreg sector va avea ocazia să se întâlnească, să povestească despre proiectele în curs, să schimbe și să împărtășească idei, dar nu numai: „Va fi și un moment să redescoperim comunitatea noastră internațională și să facem un bilanț al stadiului dezvoltării din sectorul designului, împreună cu toți protagoniștii săi.

 

18 dintre expozanți sunt producători români de mobilă și decorațiuni. Aceștia își lansează, la Milano, noile colecții ale anului. Au pregătit piese de mobilier și de decor inedite, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

 

M – OLIVER Design va expune, la Milano, mesele Terry și Oliver și colecția de mese Klyde

 

Terry este o piesă versatilă, care dă personalitate sufrageriei sau centrului de conferințe. Picioarele de oțel înclinate sugerează perfecțiunea, indiferent din ce unghi privești. Forma modernă a mesei Oliver, combinată cu furnirul natural solid, o face să arate fantastic în orice mediu, fie că este un spațiu de birou aglomerat sau o cameră de zi confortabilă. Klyde este o masă perfect imperfectă, cu care ne propunem să aducem natura în intimitatea casei tale sau în biroul tău”, susțin designerii colecțiilor.

 

 

SZEL MOB va expune produse din 4 colecții de mobilier, respectiv Directoire, piese de mobilier clasic, colecția nouă de mobilier de baie Chic, mobilierul de hol din colecția Pure și Wild Oak, mobilă elegantă de stejar

 

Directoire este o colecție clasică, ce include biblioteci, bufete de bucătărie, mobilier de baie, mobilier de hol. Pentru anul acesta, am proiectat și realizat și mobilierul de baie din colecția Chic, cu un aspect elegant și stilat, combinând stilurile modern și clasic. Mobilierul de hol din colecția Pure se caracterizează prin linii simple, curate și decor cu detalii minime, iar Wild Oak este o linie de produse care se remarcă prin calitate și durabilitate”, susțin reprezentanții companiei.

 

 

SOLID OAK vrea să cucerească publicul de la Milano cu colecția DoubleR – 2R

 

„La colecția DoubleR – 2R ne-am jucat cu formele dreptunghiulare, cu scopul de a ne depărta de clasic, păstrând utilul. Am reușit și o tentă de imponderabil. Pentru măsuțe, ne-am permis să evadăm către decorativ, îmbinând culori și nuanțe ale lemnului, pe care l-am tăiat în secțiunea sa cea mai expresivă. Am putea spune că fiecare măsuță cu joc asemănător tablei de șah are în designul său încifrat un mesaj secret al lemnului din care provine”, explică designerii colecției.

 

 

ITA Production a pregătit o colecție de mese rustice, dar cu linii în tendințe moderne, cu finisaje care te lasă să vezi stejarul sălbatic, oferindu-le produselor eleganță și naturalețe

 

„Pentru că păstrăm fibra originală de lemn, fiecare masă este unică. De asemenea, vom prezenta o colecție de scaune universale și foarte practice, datorită formei lor. Ele pot fi utilizate atât în mediul rezidențial, în living sau în bucătării, dar și în restaurante, baruri, cafenele ori birouri. Scaunele au cadru din lemn masiv, picioare din stejar sau fag, lăcuite natural sau finisate în diverse nuanțe. Tapițeria este realizată din piele sau material textil, într-o gamă largă de culori”, declară reprezentanții companiei.

 

 

Toate informațiile despre participarea României la Salone del Mobile.Milano, între 18 și 23 aprilie 2023, pot fi citite aici ➡️

romania-salonedelmobile.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT