Home / Decoratiuni  / 13 decoruri noi pentru iubitorii trendurilor de design interior

13 decoruri noi pentru iubitorii trendurilor de design interior

Tendințele culorilor pentru anul 2023 continuă să fie dominante de tonurile mai închise. Nu este întâmplător faptul că aceste culori închise au o calitate pozitivă, aceea de a crea spații elegante, cu caracter distinct și rafinat. La intersectarea acestor două extreme de stiluri, NETT FRONT prezintă cele 13 folii noi ce pot  reinterpreta cu ușurință decorurile într-un stil contemporan, cu cele mai noi modele de uși riflate și compoziții de mobilier moderne.

 

 

Gama de folii Ultra Mat Perlat oferă decorurilor o suprafață mată ușor texturată, cu detalii vizibile la apropiere și percepute prin atingere, evidențiindu-se diferența față de suprafețe ultra mate netede. Un aspect foarte important legat de suprafață este că, privite de la distanță, reflectarea luminii pare mai granulată. Datorită acestei suprafețe, culorile capătă un aspect mult mai natural. Nu este de mirare că denumirile nuanțelor în această gamă fac referire la această caracteristică: Alb Clasic Ultra Mat Perlat, Bej Nisip Ultra Mat Perlat, Verde Forest Ultra Mat Perlat, Albastru Parisian Ultra Mat Perlat, Negru Clasic Ultra Mat Perlat.

 

 

Oferă decorurilor o suprafață mată ușor texturată, cu detalii vizibile la apropiere și percepute prin atingere, evidențiindu-se diferența față de suprafețe ultra mate netede. Un aspect foarte important legat de suprafață este că, privite de la distanță, reflectarea luminii pare mai granulată.

 

În această bucătărie în formă de L, s-au utilizat cele patru modele de frezări din colecție, numărul doi din gama riflată, și anume: A330/R3T4 Verde Forest UMP (frezare cu mâner), A333/R3T4 Verde Forest UMP (frezare pe cant asimetric), A332/R3T4 Stejar Catania Ambră (frezare riflată) și A331/R3T4 Stejar Catania Ambră (frezare riflată cu mâner).

 

Alege modelul de frezare potrivit stilului tău cu noile decoruri Ultra Mat Perlat

 

Să enumerăm decorurile din categoria perlat și să vedem de ce le recomandăm în combinațiile de frezarările următoare. Primul model este Cant R3 Alb Clasic Ultra Mat Perlat, care reprezintă o alegere perfectă pentru iubitorii stilului minimalist. Arată foarte bine cu un mâner mat negru sau cu un sistem push de deschidere a ușii, pentru cei cu adevărat fanatici ai minimalismului.

 

 

Al doilea model este A340/R2T7 Bej Nisip Ultra Mat Perlat, colecția de frezare riflată, cu frezare asimetrică pe cant și cu mâner, încadrându-se în categoria modernă nonconformistă, deoarece poate fi combinat în mai multe feluri de compoziție. A343/R2T7 Verde Forest Fibros, cu frezare asimetrică pe cant, aparține, de asemenea, celei de-a doua colecție de fr. riflate și poate fi combinată cu alte trei modele. A patra combinație reprezintă o opțiune mai sofisticată, A251/R3 Albastru Parisian Ultra Mat, un model cu frezare clasică și riflată, care redă perfect seriozitatea și eleganța nuanței de albastru închis. În cele din urmă, avem o ușă cu suprafață complet riflată, A352/R3 Negru Clasic Ultra Mat Perlat, care reprezintă o alegere perfectă pentru iubitorii stilului industrial și poate conferi un aspect mai contrastant și mai jucăuș unui spațiu pop art.

 

 

Gama de decoruri Ultra Mat

 

Diferențe principale între ultra mat și ultra mat perlat sunt următoarele: suprafața perlată are un aspect granulat, care se poate observa la atingere și modul în care lumina se reflectă pe suprafața lor, iar cea mai importantă caracteristică a foliilor ultra mate este că are cea mai netedă suprafață dintre toate foliile, atât de netedă încât rivalizează cu suprafețele vopsite.

 

 

Paleta ultra mat s-a extins cu două nuanțe foarte închise, una fiind indigo, a cărei pereche o putem găsi și în categoria fibroasă, și cealaltă fiind un negru cărbune foarte închis.

 

Ce fel de frezări recomandăm pentru nuanțe foarte închise?

 

Decorul Indigo l-am asociat din nou cu un model clasic, A130/D Indigo Ultra Mat, care poate fi potrivit de la o bucătărie de stil clasic până la o cameră de lucru sau dormitor, cu accente de marmură și accesorii metalice lucioase. În timp ce negrul cărbune l-am ales din noile noastre colecții cu suprafețe riflate și minimaliste, optând pentru A341/R2T7 Negru Ultra Mat, pe care îl putem imagina într-un stil industrial, în stil scandinav sau într-o combinație inspirată de est, de exemplu, asociat cu un roșu aprins.

 

 

Gama de decoruri Fibros

 

Decorurile fibroase sunt, opusul foliilor de structo, dar cu linii mai subțiri. Diferența vizibilă și tactilă este că pe suprafața structo liniile sau fibrele sunt reliefate, în timp ce pe suprafața fibroasă par a fi niște mici zgârieturi pe folie. O altă caracteristică clară și foarte importantă este că, deși textura lor imită lemnul real, culoarea lor este uniformă. Această gamă de folii este atât de populară deoarece surprinde esența stilului vintage, amintind de mobilierul de lemn masiv vopsit. Culorile în care sunt disponibile acoperă caracteristicile tendințelor contemporane, precum Gri Deschis Fibros, Verde Stuf Fibros, Verde Forest Fibros, Albastru Parisian Fibros, Indigo Fibros.

 

 

Decoruri cu suprafață fibroasă, o nouă eră pentru stilul vintage contemporan

 

Această folie cu suprafață specială este recomandată tuturor celor care apreciază simultan stilurile clasice și moderne. Este clasică datorită imitației de lemn cu linii și striații fine și paleta de culori mai sobră decât stridentă și modernă datorită posibilității ample de a combina cu orice alt decor sau accesorii.

 

 

Iată câteva exemple de asocieri în concordanță cu tendințele actuale: A355/R3 Gri Deschis Fibros – care înlocuiește albul pur și poate crea un efect numit „modern vintage”, A144/L Verde Stuf Fibros – o nuanță tipică de verde pastel, perfectă pentru o casă tradițională cu detalii subtile, A178/T Verde Forest Fibros – un verde închis foarte adânc, care se potrivește perfect cu o casă englezească de tip cottage, cu ușă de stil shaker, A270/T Albastru Parisian Fibros – se potrivește foarte bine cu spațiile costale sau moderne de pe litoral, și A352/R3 Indigo Fibros – care, în combinație cu culori lavandă sau bej mai deschise, poate crea o atmosferă contemporană cu influențe vintage.

 

 

Gama de decor imitație de textură

 

Anul acesta, NETTFRONT a introdus doar o singură folie cu imitație de textură. Salazar este și un nume de familie care înseamnă „vechea sală” Nuanța sa cenușie ruginie și modelul peteșit ne pot aminti într-adevăr de o placă de ceramică veche. In lumină, se pot observa pete ușor strălucitoare de culoare aurie.

 

A356/R3 CERAMICĂ SALAZAR

 

13 decoruri noi pentru iubitorii trendurilor de design interior

 

În concluzie, merită subliniat faptul că în acest an că un decor înfoliat este disponibil în trei finisaje diferite. Aceasta este o veste bună pentru cei care până acum au considerat o anumită culoare, dar nu le-a plăcut finisajul, deoarece acum pot alege exact ceea ce își închipuiau. De asemenea, este o veste bună și pentru cei care și-au amenajat deja casa într-o anumită culoare și doresc să adauge ceva nou, dar în același timp complementar. Iată o ocazie perfectă.

 

Iata disponibilitatea decorurilor în toate finisajele, marcate cu bold cele noi:

  • Alb Clasic Ultra Mat Perlat
  • Bej Nisip Ultra Mat Perlat, Ultra Mat, Mat
  • Verde Forest Ultra Mat Perlat, Ultra Mat, Fibros
  • Albastru Parisian Ultra Mat Perlat, Ultra Mat, Fibros
  • Negru Clasic Ultra Mat Perlat
  • Negru Ultra Mat
  • Indigo Ultra Mat, Fibros
  • Gri Deschis Fibros, Ultra Mat
  • Verde Stuf Ultra Mat, Fibros
  • Ceramică Salazar

 

Mai multe detalii găsiți pe https://nettfront.ro/

 

Citește articole despre NETT FRONT, AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT