Home / Promo  / 11 companii românești merg la spectacolul MAISON & OBJET Paris din Franța

11 companii românești merg la spectacolul MAISON & OBJET Paris din Franța

România revine la Maison & Objet Paris, cu stand național în Pavilionul 6, Secțiunea FOREVER. Sub brandul Romanian Furniture – Style Comfort Durability, 11 companii din toată țara își vor prezenta produsele și colecțiile, pregătite special pentru publicul din Franța, în perioada 8 – 12 septembrie 2022.

 

 

Este vorba despre AESTHETIC INDESIGN, ADOR MOBILA, AMPLUSPM, ARTGRANIT, ELVILA, DIS PROD, LEMN PROD EX COM, M-OLIVER DESIGN, NEWEL TURNING, QUADRA INVEST, SZEL MOB, care vor expune pe o suprafață de 390 de mp.

 

Consacrat ca producător de mobilier clasic, chiar rustic, SZEL MOB realizează piese de mobilă pentru orice stil, respectiv peste 700 de modele de mobilier din pin sau stejar în 82 de finisaje diferite.

 

QUADRA INVEST produce piese de mobilier din lemn masiv, tapițerie și decorațiuni, respectiv mese din brad, fag și stejar, scaune, fotolii, canapele.

 

XO INTERIORS este semnătura companiei LEMN PROD EX COM care se regăsește pe scaune, fotolii, mese, dulapuri, realizate într-o mare varietate de modele și culori.

 

 

Înființată în urmă cu 10 ani, ADOR MOBILA s-a afirmat încă de la început pe piața mobilierului la comandă printr-un design creativ și prin accentul pus pe inovație.

 

 

De mai bine de 23 de ani, DIS PROD, sub brandul recunoscut internațional by Durieux, creează și produce mobilier din pin și stejar masiv, precum și produse de tapițerie.

 

 

AESTHETIC INDESIGN, cu brandul House of VLAdiLA, înseamnă o comunitate de artiști și creativi, care realizează piese de design pentru casă: tapet, textile și tapițerie, mobilier și decor.

 

 

ELVILA produce mobilier destinat  amenajării  locuințelor: grupe de colț, scaune din lemn, mese, dormitoare, sufragerii, camere de tineret, mic mobilier.

 

 

M-OLIVER DESIGN este un concept dedicat creării de mese de calitate superioară pentru

medii casnice confortabile și contemporane.

 

 

AM+PM este un startup de mobilă a cărui ambiție este să devină un ambasador mondial al designului și al producției românești, promovând un stil de viață contemporan.

 

 

NEWEL TURNING are una dintre cele mai bune oferte de paturi tapițate, somiere mobile, saltele, tăblii și socluri de pat.

 

 

Prezentă pe piață din 2014, ART GRANIT oferă întreg ciclul de servicii de la producția și distribuția quartz-ului, a ceramicii, granitului și marmurei, până la instalarea și montajul produselor finite.

 

 

Detalii despre participarea României la show-ul de la Paris aici romania-maisonobjet.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT