Home / Promo  / 11 companii românești de mobilă vor reprezenta România la Imm Cologne 2022

11 companii românești de mobilă vor reprezenta România la Imm Cologne 2022

Cei 11 producători români au decis să investească în participarea la această expoziție, deși Ministerul Economiei, prin ministrul demisionar Claudiu Năsui, a blocat Programul de Promovare a Exporturilor, eliminând astfel singura contribuție pe care statul o avea la bunul mers al industriei mobilei.

 

Evenimentul va avea loc în formatul tradițional, în perioada 17 – 23 ianuarie 2022, iar companiile românești vor expune pe o suprafață de 534 de mp, în Hala 5.2.

 

 

România va fi reprezentată de BRADUL MĂNECIU, DIS PROD, ECOMATRIX, FAMOS, GP SOFA INTERNATIONAL, MOBEX&COMPANY, MONTANA CÂMPENI, NORD ARIN PROD COM, SIMEX, SESSIO.EU și SZEL MOB.

 

Organizatorul german anunță că pregătirile pentru organizarea celei de-a 73-a ediții a târgului Imm Cologne sunt în plină desfășurare. În acest timp, firmele românești participante își pregătesc colecțiile cu care vor să impresioneze vizitatorii. Sunt așteptați retaileri, designeri, arhitecți din toată Europa, având în vedere că ediția din 2021 a fost anulată, iar târgul de la Milano din acest an s-a desfășurat sub alt concept, într-un format restrâns.

 

 

La ultima ediție a Imm Cologne, din anul 2020, au participat 128.000 de vizitatori

 

64% din publicul vizitator la Imm Cologne 2020 a fost de specialitate, respectiv comercianți de mobilă și articole pentru amenajări interioare, designeri, arhitecți, tâmplari, decoratori de interioare. Numărul de vizitatori din Europa a crescut cu 3,8%, cei mai mulți fiind din Țările de Jos, Belgia, Italia, Elveția, Franța, 3.000 dintre persoanele prezente la Imm Cologne au venit din China, în timp ce publicul din Statele Unite ale Americii, prezent la eveniment, a crescut cu 14%.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT