Home / Promo  / 10 pentru România la ICFF New York 2019

10 pentru România la ICFF New York 2019

Aproape 40.000 de designeri, arhitecți și distribuitori au studiat produsele de mobilier și accesoriile epuse de cele peste 900 de companii, din 72 de țări, prezente la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR – ICFF New York, în perioada 19 – 22 mai 2019.

 

10 dintre cei 900 de expozanti din intreaga lume au fost din ROMÂNIA

 

Țara noastră a fost reprezentată la spectacolul de mobilier din Statele Unite ale Americii de 10 dintre producătorii de top: CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, GLOBAL ART PRODUCTION, GRAPHTEC DESIGN, MAER IMPORT EXPORT, MATERIA STUDIO, MONTANA CÂMPENI, PURE HOME COLLECTIONS, SIMEX și SCULPTURA SECUIASCĂ.

 

În cele 4 zile de expoziție, standurile românești au fost vizitate de 1500 de firme din Austria, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Danemarca, Franța, India, Italia, Mexic, Polonia, Portugalia, Spania și Statele Unite ale Americii.

 

Participarea României cu stand național la ICFF New York 2019 a fost posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. România a avut un spațiu de expunere de 297,4 mp, iar finanțarea a fost de 1.527.887 lei, fără TVA.

 

INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR NEW YORK acoperă toată gama de articole și materiale utilizate în domeniul amenajărilor interioare, de la mobilă de interior și exterior, covoare și tipuri de podele, corpuri de iluminat, obiecte de decor, accesorii, textile, până la materiale și tehnologii de acoperire a pereților, mobilier și accesorii casnice pentru băi și bucătării, reprezentând ultimele noutăți de top și generând trendul în designul acestui domeniu.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT