Home / Decoratiuni  / 10 ani de RAUVISIO: Suprafețele polimerice REHAU, mai versatile ca niciodată

10 ani de RAUVISIO: Suprafețele polimerice REHAU, mai versatile ca niciodată

10 ani de RAUVISIO

Suprafețele polimerice REHAU, mai versatile ca niciodată

 

În urmă cu un deceniu, REHAU Interior Solutions a prezentat sectorului de mobilier viziunea sa asupra fronturilor – o interpretare bazată pe design desăvârșit, aspect modern și materiale inovatoare. În anii care au urmat, REHAU a dezvoltat propriile colecții pentru elemente de mobilier monolit, iar astăzi, divizia REHAU Interior Solutions este cunoscută pentru soluțiile sale pentru mobilier, care plasează REHAU în lista jucătorilor de top în ceea ce privește designul de interior. În prezent, REHAU oferă exact ceea ce au nevoie designerii pentru a-și susține procesul de creativitate, combinând calitatea ridicată a produselor în colecții de decor cuprinzătoare cu servicii inteligente.

 

 

Funcția și designul, mereu în centrul atenției 

 

Atunci când vine vorba de îmbinarea perfectă între funcționalitate și design, RAUVISIO este epicentrul soluțiilor pentru mobilier. Înțelegând nevoile clienților, REHAU și-a propus să creeze o gamă de produse care nu numai că oferă o funcționalitate excepțională, dar se mândrește și cu un design remarcabil. Astfel, colaborând cu producătorii și stabilind noi repere, REHAU a revoluționat suprafețele polimerice, rezultând colecții care nu sunt doar ușor de prelucrat și întreținut, ci și atractive din punct de vedere vizual și tactil.

 

În ultimii 10 ani, REHAU Interior Solutions a lansat o multitudine de idei inovatoare, oferind clienților numeroase opțiuni în ceea ce privește designul. Pentru a rămâne în fruntea tendințelor de design, REHAU și-a căutat inspirația pe numeroase meleaguri, aducând la viață noua colecție RAUVISIO Passion for Color 2023, care stabilește un punct de referință pentru designul contemporan. De la elegantul și atemporalul Pepper Grey, inspirat de bogăția și condimentele de pe coasta Malabar, la Vanilla Cream, care amintește de aroma florală a „reginei condimentelor”, fiecare culoare își spune propria poveste unică.

 

 

Pe lângă aspectul ireproșabil, RAUVISIO oferă numeroase avantaje. Produsele din gama RAUVISIO se mândresc cu o rezistență ridicată la zgârieturi, asigurând că rămân impecabile chiar și după o perioadă lungă de timp. De asemenea, curățarea suprafețelor este foarte ușor de realizat, oferind mai mult timp pentru a vă bucura de ceea ce contează cu adevărat. Mai mult decât atât, RAUVISIO îndeplinește cele mai ridicate standarde de igienă datorită stratului antibacterial.

 

Sustenabilitate: Un pas spre un viitor mai verde

 

Pe lângă angajamentul său față de funcționalitate și design, REHAU Interior Solutions se dedică sustenabilității. Astfel, de curand am introdus gama RAUVISIO eco.fino, care schimbă jocul și reprezintă o dovadă a eforturilor noastre de a fi sustenabili. Această colecție se mândrește cu panouri fabricate din 98% materiale reciclate, ceea ce o face o alegere sustenabilă, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau estetica.

 

 

Dincolo de atributele sale funcționale, RAUVISIO oferă o capacitate unică de potrivire a designului, care înglobează funcția, culoarea și varietatea, iar după 10 ani pe piața suprafețelor, REHAU Interior Solutions a făcut un prim pas de succes într-o nouă dimensiune. Acum, călătoria continuă cu produse inovatoare, materiale ușor de prelucrat, soluții sustenabile și servicii convenabile.

 

Pentru a studia toată familia de produse RAUVISIO accesați pagina dedicată.

 

Articole despre REHAU, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT