Home / Design  / Design de interior minimalist pentru redacția revistei Kinfolk

Design de interior minimalist pentru redacția revistei Kinfolk

Studioul danez Norm Architects a combinat influențe atât din designul scandinav, cât și din cel japonez pentru a crea galeria și spațiul de lucru ale revistei Kinfolk, cu sediul în centrul orașului Copenhaga.

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_hero

La propunerea redactorului-șef Nathan Williams și a directorului de comunicare Jessica Gray de la Kinfolk, Norm Arhitects a creat un spațiu de lucru participativ, în care personalul revistei să se strângă și să colaboreze și unde să își poată invita prietenii și partenerii pentru a face schimb de idei. Combinația de lemn și tencuială în tonuri discrete creează un spațiu cu atmosferă informală, domestică, fiind mai asemănător cu un salon decât cu un birou.

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_3 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_5 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_7 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_9

„La fel ca bunăstarea oamenilor, esența muncii noastre se găsește în echilibrul dintre opulență și reținere, dintre ordine și complexitate” a declarat Norm Architects. „Viziunea noastră este să privim dincolo de ceea ce se vede. Dorim să creăm spații în care să te simți bine în toate privințele.”

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_2

Locația este împărțită în trei zone care cresc în intimitate cu cât se află mai departe de stradă.

Primul spațiu, un mare magazin cu ferestre la stradă, este folosit ca spațiu de galerie. Galeria Kinfolk s-a deschis la începutul anului 2016 cu o primă expoziție de mobilier contemporan.

Al doilea spațiu este mobilat cu o masă mare rotundă și rafturi din lemn, precum și canapele portocalii de pluș cu o măsuță de cafea din sticlă.

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_6

„În timp ce galeria și zonele de birouri sunt spațioase și conectate într-un singur plan deschis, camerele din spate sunt amenajate mai mult în stil clasic Copenhaga, fiind mai mici, cu lemn și panouri laminate” au explicat arhitecții.

„Spațiul este proiectat pentru a fi strălucitor, luminos și armonizat în zona din față, în timp ce devine din ce în ce mai întunecat și mai intim pe măsură ce treci printr-o serie de uși înguste, care se întind de la podea la tavan” au adăugat artiștii.

Secțiunea finală este complet deconectată de zonele publice atât fizic, cât și în ceea ce privește stilul. Spațiul de lucru este deschis și mobilat cu bănci și mese din stejar personalizate și are pereții tencuiți în tonuri nisipii care le oferă o „calitate specială Wabi-Sabi”.

 

kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_18 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_20 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_21 kinfolk-office_norm_architects_interiors_gallery_copenhagen_dezeen_2364_col_22

 

Sursa: https://www.dezeen.com

Prezentare generală a recenzie
NU EXISTĂ COMENTARII

POSTEAZĂ UN COMENTARIU